tag:blogger.com,1999:blog-6526634182503204062.post7044695046585035423..comments2023-01-30T11:07:15.269+02:00Comments on Doppel's Den: WelcomeDoppelgangerhttp://www.blogger.com/profile/09329937923075147668noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6526634182503204062.post-88752124614409428082007-09-08T14:15:00.000+03:002007-09-08T14:15:00.000+03:00HA! Fata!HA! Fata!Doppelgangerhttps://www.blogger.com/profile/09329937923075147668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6526634182503204062.post-48210895665122064542007-09-08T13:45:00.000+03:002007-09-08T13:45:00.000+03:00tziz. ksexasa na valo onoma. -_-"tziz. ksexasa na valo onoma. -_-"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6526634182503204062.post-60305383074259208172007-09-08T13:44:00.000+03:002007-09-08T13:44:00.000+03:00Nero.Nero.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6526634182503204062.post-45432896823938064362007-09-05T01:06:00.000+03:002007-09-05T01:06:00.000+03:00Σαμπως και να εχεις δικιο ρε δριμ... Ο.ο Με γεια τ...Σαμπως και να εχεις δικιο ρε δριμ... Ο.ο <BR/>Με γεια το blog ρε,ελπιζω να κρατησει παραπανου :Laliv3https://www.blogger.com/profile/04391167029898219404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6526634182503204062.post-64644468396186705172007-09-05T00:06:00.000+03:002007-09-05T00:06:00.000+03:00Γενικά ο τόνος ως ψάρι είναι ιδιαίτερα αλμυρός. Γι...Γενικά ο τόνος ως ψάρι είναι ιδιαίτερα αλμυρός. Γι' αυτό όταν φτιάχνουμε φαγητό με τόνο (εκτός κι αν είναι κονσέρβα) δεν βάζουμε ποτέ αλάτι γιατί θα γίνει λύσσα.Dreamkirahttps://www.blogger.com/profile/00680792839612720013noreply@blogger.com