Καλως σας βρηκα. Σε αυτο το blog ξερω πως θα περασετε καλα και θα σκοτωσετε τον χρονο σας ευχαριστα διαβαζωντας ιστοριες, αστεια κειμενα, σχολια και ισως ειδησεις απο την επικαιροτητα.
Ζητηστε και θα το εχετε. Εκτος απο νερο. Βαριεμαι να πηγαινω στην κουζινα να σας βαζω.
Και τονους βαριεμαι να βαζω. Ειναι αρμηροι.
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
5 σχόλια:
Γενικά ο τόνος ως ψάρι είναι ιδιαίτερα αλμυρός. Γι' αυτό όταν φτιάχνουμε φαγητό με τόνο (εκτός κι αν είναι κονσέρβα) δεν βάζουμε ποτέ αλάτι γιατί θα γίνει λύσσα.
Σαμπως και να εχεις δικιο ρε δριμ... Ο.ο
Με γεια το blog ρε,ελπιζω να κρατησει παραπανου :L
Nero.
tziz. ksexasa na valo onoma. -_-"
HA! Fata!
Δημοσίευση σχολίου